Idén úgy tűnik, kissé késlekedik a nyár. Emlékszem, tavaly ezen a napon már lenge ruhában, farmerkabátban, harisnya nélkül ücsörögtünk egy vendéglő teraszán. Ma azért elkellett a kabát és egy kis időre még az eső is eleredt. Azonban nem kell ahhoz hőség, hogy jól essen az embernek egy pohár koktél, főleg, ha van mit ünnepelni. Nevezetesen a születésnapom van a héten. Erre az alkalomra készítettem a szezon gyümölcsével ezt a frissítő epres prosecco koktélt. Kókusztejjel és citrommal egy újabb kedvencem lett.
Hozzávalók (2 adaghoz):
6 nagy szem eper
60 ml kókusztej konzerv
1 evőkanál méz
1/2 citrom leve
Prosecco
Díszítéshez:
eper
opcionális: rózsaszirom
Öntsük fel Proseccoval.
Díszítsük eperrel, rózsaszirmokkal.
Azonnal fogyasszuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése