Ez a sült garnélarák édes csilis szósszal, krémes majonézzel, egyszerű, kiadós és meglehetősen addiktív és percek alatt elkészíthető előétel.
Hozzávalók:
500 g nyers, megpucolt garnélarák
1/2 bögre tej
2 evőkanál tejföl
2 teáskanál citromlé
1/2 bögre (65 g) liszt
1/4 bögre (30 g) kukoricakeményítő
1/2 teáskanál só
1/4 teáskanál őrölt paprika
1/4 teáskanál fekete bors
Hozzávalók:
500 g nyers, megpucolt garnélarák
1/2 bögre tej
2 evőkanál tejföl
2 teáskanál citromlé
1/2 bögre (65 g) liszt
1/4 bögre (30 g) kukoricakeményítő
1/2 teáskanál só
1/4 teáskanál őrölt paprika
1/4 teáskanál fekete bors
A majonézes mártáshoz:
2/3 bögre majonéz
2 evőkanál édes csili szósz
1 fokhagyma, zúzva
2 teáskanál Sriracha
+ olaj a sütéshez
+ füstölt paprika és snidling a tálaláshoz (opcionális)
Egy tálban keverjük össze a tejet, a tejföllel és a citromlével.
Serpenyőben melegítsünk fel annyi olajat, amennyi ellepi majd a rákokat.
Az elkészült rákokat forgassuk meg a majonézes mártásban.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése