Hozzávalók:
250 g konfitált kacsa
60 ml szójaszósz
60 ml Hoisin szósz
1 lime
1 kígyóuborka
2-3 újhagyma
60 ml rizsbor ecet
60 ml szezámolaj
100 g pörkölt kesudió
Koriander
A palacsintákhoz:
1 bögre kókusztej
1 bögre liszt
1 tojás
Keverjük a palacsinta hozzávalóit simára, majd süssünk belőle 4 vastag palacsintát.
A letépkedett kacsahúst keverjük össze a szójaszósszal és a Hoisin szósszal, csavarjuk rá a lime levét és főzzük 5-10 percig.
A zöldhagymát és az uborká vágjuk gyufaszál méretűre, locsoljuk meg a rizsbor ecettel és a szezámolajjal. Forgassuk össze.
Tegyünk egy palacsintát tányérra, halmozzuk rá a kacsa negyedét.
Tegyünk rá az uborkából.
Szórjuk meg kesudióval és korianderrel.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése