A gazpachok a legjobb nyári levesek, hidegen a legfinomabbak és percek alatt elkészülnek. Csak egy kis hűtést igényelnek, hogy összeérjenek az ízek. Ebben a változatban az érett őszibarack kellemesen megédesíti az ecetes alapot. Ha szereted a gazpachot, ezt a változatot se hagyd ki!
Hozzávalók:
800 g paradicsom
2 nagy
1/2 kígyóuborka
1 kicsi vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 jalapeno paprika
1/4 bögre olívaolaj
1 1/2 evőkanál vörösborecet
1 citrom leve
1 teáskanál só
1/2 teáskanál fekete bors
Tálaláshoz:
paradicsom darabolva
őszibarack darabolva
jalapeno szeletelve
bazsalikomos olívaolaj
friss bazsalikom
A zöldségeket összedaraboljuk, az őszibarackot meghámozzuk, majd daraboljuk.
Az összes többi hozzávalóval együtt krémesre turmixoljuk.
Fogyasztás előtt tegyük hűtőbe, legalább egy órára.
Tálaláskor tegyünk bele paradicsomot, apróra vágott barackot, jalapenot, locsoljuk meg az olajjal.
Hozzávalók:
800 g paradicsom
2 nagy
1/2 kígyóuborka
1 kicsi vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 jalapeno paprika
1/4 bögre olívaolaj
1 1/2 evőkanál vörösborecet
1 citrom leve
1 teáskanál só
1/2 teáskanál fekete bors
Tálaláshoz:
paradicsom darabolva
őszibarack darabolva
jalapeno szeletelve
bazsalikomos olívaolaj
friss bazsalikom
A zöldségeket összedaraboljuk, az őszibarackot meghámozzuk, majd daraboljuk.
Az összes többi hozzávalóval együtt krémesre turmixoljuk.
Fogyasztás előtt tegyük hűtőbe, legalább egy órára.
Tálaláskor tegyünk bele paradicsomot, apróra vágott barackot, jalapenot, locsoljuk meg az olajjal.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése